Kevään ja kesän ohjelmaa

Tässä kevään ja kesän ohjelmaa:

  • Tervetuloa vappuna 1.5. klo 13 alkaen nauttimaan simaa ja munkkia Olonurkkaan
  • Forssan seurakunnan järjestämä Keväinen ilta leirikeskus Klemelässä 12.5. klo 17-19. Ilmoittautuminen Tainalle viim. 4.5. Tarkemmat tiedot alla
  • Kuukausitapaaminen Olonurkassa su 29.5. klo 17. Tervetuloa!
  • Megakaraoke Statuksessa ti 7.6. klo 17-19.30. Luvassa mukavaa musiikkia, tanssia ja menoa sekä tietysti hyvää seuraa.  Ei pääsymaksua, mutta haluamansa juomat jokainen maksaa itse, joten varaa hieman rahaa mukaan. Yhdistys tarjoaa pientä naposteltavaa. Huomaa, että ns. normaalia karaokea ei ole Olonurkassa! Ei ilmoittautumista.
  • Kesäteatterimatka Apianniemen kesäteatteriin Valkeakoskelle su 19.6., jossa esitetään Aira – musikaali. Näytös alkaa klo 14 ja lähtö Rajalan talleilta klo 12.15. Lipun hinta 30 e/hlö + kulejtus 10 e/hlö. Avustajan lippu ilmainen. Ilmoittautumiset Tainalle viim. 15.5. Katso tästä lisätietoja esityksestä
  • Vihtatalkoot 22.6. klo 14 alkaen Heinämaalla. Voit kysyä tarkemman paikan Tainalta. Vihtojen myynti 23.6. Jos olet halukas myymään vihtoja, voit ilmoittautua Tainalle.

Tainan puhelinnumero 050 336 9115.

Vastaa