Kevään tapahtumia

Keväinen tervehdys kaikille jäsenille!

Tässä tietoa yhdistyksen toiminnasta maalis- ja huhtikuulle:

  • Osallistumme Olonurkassa ke 9.3. klo 17-19 Tukiliiton järjestämään verkkokeskusteluun, jonka aiheena on uudistuva vammaispalvelulaki. Tule mukaan osallistumaan keskusteluun tai seuraamaan sitä. Alla linkki , josta löytyy lisätietoja aiheesta:

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/uudistuva-vammaispalvelulaki-keskustelun-aiheena/

  • Naistenpäivän kahvit Olonurkassa la 12.3. klo 13. Tervetuloa!
  • Retki Fazer Experience Vierailukeskukseen su 10.4. Lipun hinta 13 e/aikuinen ja 11 e/eläkeläinen, jonka jokainen maksaa itse Vierailukeskukseen paikan päällä. Lisäksi kuljetuksesta peritään 10 euroa, joka kerätään bussissa. Varaathan tasarahan. Lähtö Rajalan talleilta (Kiimassuontie 20, 30420 Forssa) klo 12.30. Paluumatkalla pysähdymme omakustanteiselle päivälliselle Ikeaan.

Ilmoittautumiset Tainalle p. 050 336 9115 viimeistään 3.4.

 

Vastaa