KURSSEJA JA KOKOUS

Sunnuntaina 24.2.2019 yhdistyksen kuukausitapaaminen klo 17 Olonurkassa. Tule kuulemaan ajankohtaisista tapahtumista ja menoista. Tarjolla myös kahvia, pullaa ja juttuseuraakin. Tervetuloa paikalle!

NYT ON AIKA ILMOITTAUTUA MYÖS KEVÄÄN KATSE ITSEEN! VOIMAUTTAVAN VALOKUVAN TYÖPAJAAN. Tämä Wahren-opiston kehitysvammaisille henkilöille tarkoitettu kurssi kokoontuu 4 kertaa  eli su 24.3., 7.4., 28.4. ja 19.5. klo 13-16 Olonurkassa. Kuvaussunnuntain 7.4. aikataulu (n. 1-2 h/kuvauspari) sovitaan jokaisen kanssa erikseen. Voit osallistua myös omaisen tai avustajan kanssa. Kurssimaksu 35 € sisältää materiaalimaksun ja tarjoilut. Kurssia ohjaa Anne Saarnio-Jokinen.

Kurssilla katsellaan vanhoja valokuvia Sinusta lapsena ja nuorena, otetaan uusia kuvia, valitaan niistä mieleisiäsi kuvia näyttelyyn, johon saat kutsua mukaan Sinulle tärkeitä ihmisiä. Syksyllä pidetystä vastaavasta kurssista tuli paljon positiivista palautetta, joten tule Sinäkin löytämään kuvien kautta maailman ihanin Sinä! Opiston talviloman takia ilmoittautumiset mahd. pian eli mielellään heti! Kurssin numero on 110322. Ilmoittautua voi joko netissä   https://www.opistopalvelut.fi/wahren  tai puhelimitse opiston toimistoon 03-4141 5390.

810211 RUUANVALMISTUSILTA KEHITYSVAMMAISILLE  ke 27.3. klo 17-20 Forssan Keskuskoululla, Koulukatu 5-7

Tule valmistamaan terveellistä, maistuvaa ja nopeasti valmistuvaa ruokaa yhdessä Tuulikin kanssa. Voit tulla yksin tai omaisen, ystävän tai avustajan kanssa. Vain Sinä maksat kurssimaksun 15 €. Pieni ruoka-ainemaksu erikseen, mutta ”sillä rahalla” saa myös syödä illan päätteeksi ja viedä mukanaankin ruokaa, jos sitä jää…

Myös tähän ruokailtaan ilmoittautumiset mahd. pian, kiitos! Joko netissä tai Wahren-opiston toimistoon siis.  Olisi tosihienoa, jos saisimme nämä molemmat kurssit toteutumaan! Muutama osallistuja vielä puuttuu…

 

 

Vastaa