KUMPUVUORI SIIS TÄNÄÄN JA TEATTERIINKIN VIELÄ LIPPUJA!

Hei, tänään sunnuntaina 30.9. siis Jukka Kumpuvuori Lakiasiaintoimisto Kumpuvuori Oy:stä Turusta vastaamassa terveys- ja sosiaalialan kysymyksiin. Tilaisuus Tyykihovin (Vesihelmen vieressä) ruokasalissa alkaen klo 14. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Vielä mahdollisuus päästä mukaan Lahden kaupunginteatterin SOUND OF MUSIC -esitykseen, joka Lahdessa la 27.10. klo 13. Tosi edullinen matka, avustajalle vielä edullisempi! Jos haluat mukaan, pikainen yhteydenotto (viim. tiistaina 2.10. klo 14!) joko Tainaan p. 050-3369 115 tai Kirsiin p. 040-4123 865 tai kirsi.vikman@hotmail.com                             P.S. Näin Tammelassa perjantai-iltana Mikaelin tapahtumassa rouvan, joka oli kyseisen musikaalin jo nähnyt ja kehui sitä vuolaasti. Täyden kympin esitykselle antoi!

 

Vastaa