SOUND OF MUSIC -MUSIKAALILIPUT TILATAAN KOHTA!

  1. Vielä ehdit mukaan, jos musikaalimatka la 27.10. Lahden kaupunginteatteriin kiinnostaa. Päivänäytöksenä iki-ihana Sound of Music. Ja vielä päivänäytöksenä eli takaisin ollaan n. klo 18, ei siis yömyöhään. Nyt kannattaa lähteä hakemaan piristystä syksyyn ja varata liput Tainalta heti, koska lipputilaus vahvistetaan jo pe 28.9. ! Ja huom. henkilökohtaisen avustajan lipun hinta vain 14 € eli todella edullinen! Katso lisätiedot seuraavaa linkkiä klikkaamalla Sound of Music

ja toimi siis heti!

Syyskuun kuukausitapaaminen poikkeuksellisesti jo tänään su 23.9. klo 17 Olonurkassa. Ensi sunnuntaina 30.9. Kumpuvuori-iltapäivä Tyykihovissa klo 14.

Ai niin, meinasi unohtua: uudet Lumilyhtyarvat saapuneet! Arvan hinta on 8 €, mutta vastaavasti joka arvasta jää myös yksi euro entistä enemmän yhdistykselle itselleen eli siis 4 €. Mitäpä jos tänä syksynä yritettäisiin myydä mahdollisimman monta arpaa yhteisen yhdistyksemme hyväksi? Lähde siis mukaan myyntitalkoisiin, ottamalla arpoja myyntiin. Huom. jos ei mene kaupaksi, voit palauttaa arvat, kunhan ne ovat edelleen siistissä myyntikunnossa. Voit myydä arpoja tuttavillesi, naapureillesi, ystävillesi, kenelle vaan tai antaa arvan vaikka lahjaksi jollekulle. Tai voimme järjestää myyntivuoron torille, markettiin tai muuhun julkiseen paikkaan. Itse en esim. mielelläni kierrä myymässä ovelta ovelle, mutta marketissa olemme Viivinkin kanssa olleet myymässä monta kertaa… Ja se on kivaa, ihmiset mielellään tukevat hyvää asiaa.

Joten ota yhteyttä mahd. pian ja kerro, mihin voi toimittaa arpakuoren (10 arpaa/kuori; vähemmänkin toki saa). Esim. Olonurkkaan vai suoraan Sinulle vai haetko meiltä? Terveisin arpavastaava Kirsi (040-4123 865 tai kirsi.vikman@hotmail.com)

Vastaa