TUETULLE LOMALLE ENSI KEVÄÄNÄ! JA KATSE ITSEEN! -kurssin tilanteesta

Yhdistyksellemme on myönnetty alustavasti tuettua lomaa ensi kevääksi pääsiäisen aikoihin eli 18.-23.4.2019 Härmän Kylpylässä.  Omavastuuosuus  on aikuiselta 110 €/ 5 vrk.  Loma sisältää majoituksen 2 h huoneissa, täysihoidon (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja vapaa-ajan ohjelmaa.

Hakulomakkeita saa Tainalta. Samassa taloudessa asuvat täyttävät vain yhden yhteisen lomakkeen. Lomateema on: Varhaiseläkeläisten hyvinvointiloma ja paikkoja on n. 30.  Lomakkeessa kysytään myös aikaisempaa tuettua lomaa. Jos olit mukana Yyterissä 4/2015, merkkaa se. Tietysti olet voinut olla sen jälkeenkin jossain muualla tuetulla lomalla, silloin tietysti merkkaat sen.

Kun täytät hakemusta, merkkaa kaikkien samassa taloudessa asuvien tulotiedot, vaikka ei joku perheenjäsenistä osallistuisikaan lomalle. Muista myös perustelut, miksi haet lomalle; ilman perusteluja lomaa ei voida myöntää. Ja se, että haet ryhmässä ”Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry.” Huom. hakijan/hakijoiden ei tarvitse olla yhdistyksemme jäseniä!

Palauta lomake Tainalle mah. pian, mutta viimeistään 15.12. 2018 suljetussa kuoressa, johon kirjoitat päälle ”Tuettu loma”. Toki voit palauttaa sen suoraankin Solaris-lomiin; muista silloinkin merkata lomakkeeseen kohtaan 2 ”Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry.”

Solaris-lomat valitsee osallistujat taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomalle valituille lähetetään kutsu ja omavastuulasku noin kuukausi ennen lomaa.

KATSE ITSEEN! valokuvakurssin tilanne:

Kuten aika monet varmaan jo tietävätkin, olisi Olonurkassa tarjolla mielenkiintoinen (ja varmasti ikimuistoinenkin!) Katse itseen! -kurssi kehitysvammaisille miehille. Olen yrittänyt mainostaa kurssia, mutta silti tarvitsisimme vielä muutaman osallistujan, jotta saisimme kurssin toteutumaan. Tällaista ei todellakaan ole kovin usein tarjolla, joten siksikin kannattaisi lähteä mukaan. 4 kokoontumiskertaa Olonurkassa, vetäjänä ihana Saarnio-Jokisen Anne. Ilm. mielellään pian, mutta ehdottomasti viimeistään la 15.9.  Järjestelyjä kyllä helpottaisi, jos ne, joita homma yhtään kiinnostaa, ilmoittautuisivat heti. Vaikka mulle suoraankin, joko 040-7596 380 tai kirsi.vikman@forssa.fi

 

Vastaa