LAAVURETKI, ASUNTOASIAA, KURSSEJA JA LUMILYHTYJÄKIN…

Jos metsään haluat mennä nyt… tai laavulle, niin lähde porukalla Saaren kansanpuiston laavulle pe 7.9. klo 17. Omat eväät ja juomat mukaan!

Forssan keskustassa (Oikokatu 1) lähellä palveluja vuokrattavana valoisa, läpitalon oleva 3 h + k (75,5 m2) kulmahuoneisto. Hissitalon 3. kerros, iso lasitettu parveke, heti vapaa. Myös myynti voi tulla kysymykseen. Tied. Tainalta, p.  050-3369 115.

Nyt on aika ilmoittautua myös Wahren-opiston kursseille! Kehitysvammaisten omassa Taideryhmässä (110320), ohjaajana Sanna Savonmäki, on vielä muutama paikka vapaana. Katse itseen! eli voimauttavan valokuvan työpaja miehille (110321), ohjaajana  Anne Saarnio-Jokinen, odottaa vielä myös uusia ilmoittautujia. Sen ensimmäinen kokoontumiskerta on su 23.9. klo 13-16 Olonurkassa. Lokakuussa kokoonnutaan pari kertaa ja viimeinen kerta on marraskuussa.  Naisille vastaava kurssi (110322) kevätkaudella (ei vielä tammikuussa, kuten ohjelmassa mainittu, vaan vasta keväämmällä). Lisäksi vielä Ruuanvalmistusilta (810211) Heikkilän Tuulikin johdolla Keskuskoululla maaliskuussa 2019. Ilmoittautua voi jo nyt! Ja kaikkiin voi tulla joko yksin tai tietysti avustajan, omaisen tai vaikkapa ystävän kanssa. Em. kurssit löytyvät opiston ohjelmasta sivuilta 23 ja 42. Lisätietoja saat opiston toimistosta tai Kirsiltä, kirsi.vikman@forssa.fi tai 040-4123 865.

Ja Rakvereen marraskuussa mielivät: nyt kipinkapin ilmoittautumaan Tainalle, p. 050-3369 115.

Syksyn muista menoista ja meiningeistä ilmoitamme myöhemmin. Ai niin: Lumilyhtyjäkin taas pian tulossa. Halukkuudestasi ottaa arpoja myyntiin voit vihjata Kirsille.

 

Vastaa