VIHDANTEKOPAIKKA HAUSSA JA NYT LÖYTYNYT!

Tilanne maanantaina 11.6. klo 14.30:

Vihdantekotalkoiden paikka on löytynyt! Tammelassa tehdään edelleen, mutta nyt Heinämaankulmalla, jossa ollaan joskus aiemminkin vihtatalkoissa oltu.

Ajo-ohje: 10-tieltä eli kun Forssasta lähdetään Hämeenlinnaan päin, käännytään Kaukjärven kohdalla vasemmalle Heinämaantielle. Sitä ajellaan n. runsas 4 km, niin oikealla näkyy nuorta koivikkoa, jossa talkoot ke 20.6. klo 15- järjestetään. Koivujen kaatajia jo ennenkin paikalla… Laitetaan paikasta joku merkki tai kyltti tienviereen.

Ota mukaan vihdantekovälineet (oma puukko) ja myös jakkara tai  tuoli peffasi alle, kiitos! Talkookahvit ja -syötävät tarjoaa yhdistys. Toivotaan mukaan mahdollisimman monta tekijää, että saadaan myytävää aatonaaton vihtamyyntiin ainakin Prismaan ja torille, mahdollisesti muuallekin. Ei tarvitse olla vihdantekokokemusta eli mukaan vaan kaikki, joiden sydän sykkii yhdistyksen puolesta! Tainalle (p. 050-3369 115) voi ilmoittautua tarjoilun vuoksi, mutta toki voi tulla suoraankin: kahvia ja pullaa riittänee silti kaikille!

(Hei, nyt olis jo kiirus löytää uusi vihdantekopaikka! Häiviässä ei enää onnistu, joten onko Sinulla itselläsi, naapurilla tai tuttavalla nuorta koivikkoa, josta voisi saada vihdasaineita ke 20.6. suunniteltuihin vihtatalkoisiin? Kaatoapuakin yhdistyksestä löytyy ja talkookahvit ja tarjottavat toisimme mukanamme, niistä ei tarvitse huolehtia… Pikaiset yhteydenotot  Tainalle p. 050-3369 115, asiasta mahdollisimman pian, mielellään heti alkuviikosta ma-ke 11.-13.6., ettei pitkä perinteemme katkeaisi!)

P.S. Oletko jo varannut lippusi Elonkierron lastennäytelmään (sopii myös aikuisille) ja Rauhaniemen Kesäteatterin kenraaliharjoitusiltaan? Lisätietoja Tainalta, p. 050-3369 115.

Vastaa