KESÄJUTTUJA:

Eväsretki Saaren kansanpuiston laavulle sunnuntaina 3.6. klo 14. Metsäpalovaaran takia ei makkaraa välttämättä voi paistaa, joten ota mukaan muuta syötävää ja juotavaa tietysti myös.

Kesätanssit Entun lavalla Humppilassa la 9.6. klo 13. 

Lastennäytelmä ”Tiukun murhe” Jokioisten Elonkierron makasiinissa su 17.6. klo 16. Jos haluat mukaan, varaa alennuslippusi  mahd. pian, mutta viim. ke 6.6. Tainalta. Hinta 10 €, avustaja ilmaiseksi. Lippuja rajoitettu määrä.

Vihtojentekoiltapäivä  ke 20.6. klo 15- jälleen Tammelassa. Jos olet uusi, kysele tarkemmat ajo-ahjeet Tainalta. Vihtojen myynti seuraavana päivänä marketeissa ja torilla. Varsinkin vihtojen tekijöitä tarvitaan, joten lähde mukaan ja vinkkaa naapurille ja kaverillekin!

Samppalinnaan la 30.6. ja Pärnuun 2.-5.7. lähtijät: mukavia matkoja!

Sauna- ja uintipäivät Ruostejärvellä la 7.7. ja la 11.8. Uinti- ja saunavarusteet sekä omat eväät ja juomat mukaan!

Kesäretki Poriin la 18.8. Vasta muutama lähtijä, joten jos retki kiinnostaa, anna kuulua itsestäsi Tainalle.

Wahren-opiston kursseille – kehitysvammaisille tulossa mm. tuttu taideryhmä Sannan johdolla (110320), voimauttavan valokuvan kurssit erikseen miehille (110321) ja naisille (110322) ja ruuanvalmistusilta (810211), ilmoittautuminen alkaa poikkeuksellisen aikaisin eli jo kesäkuussa! Opiston ensi lukuvuoden ohjelma löytyy pe 15.6. alkaen netistä osoitteesta  www.forssa.fi/wahrenopisto  ja ilmoittautumaan pääsee ma 18.6. klo 9 lähtien osoitteessa   https://www.opistopalvelut.fi/wahren  Painettu ohjelma jaetaan kaikkien seudun viiden kunnan talouksiin vasta ke 15.8.

                                                  Kaunista kesää kaikille!

Vastaa