ERITYISLASTEN VANHEMPIEN KOKEMUKSISTA

Heidi Pakkanen, kasvatustieteen opiskelija Turun yliopistosta, on ottanut yhdistykseemme yhteyttä ja toivoo omaan pro gradu -työhönsä liittyen kirjoituksia erityislasten (jotka voivat olla jo aikuisiakin) vanhempien kokemuksista lapsensa myönteisestä kohtaamisesta.  Kirjoitukset (koneella tai käsin kirjoitetut) pitäisi lähettää hänelle jouluun mennessä. Katso tarkemmat ohjeet linkistä

Erityislasten vanhempien kokemuksia kaivataan

Joten jos Sinulla hetki aikaa muistella näitä positiivisia asioita, kirjaathan ajatuksiasi ylös ja lähetät ne Heidille. Jos kirjoitat käsin, saat Heidin osoitteen soittamalla hänelle, puhelinnumero on linkistä avautuvassa liitteessä.

terveisin Kirsi

P.S. Muistathan, että yhdistyksemme on jälleen mukana Salaman joulumarkkinoilla la-su 9.-10.12. klo 10-16 Forssan Kartanokeskuksessa (entinen Euromarket). Myymme sekä tavallisia että Lumilyhty-arpoja. Tervetuloa arpaostoksille ja samalla kannattamaan omaa yhdistystämme.

Vastaa