EI KARAOKEA OLONURKASSA TI 5.12.!

Mutta kiinnostaisiko musikaalimatka Lahteen la 17.2.2018? Tässä lisätietoa (kaksoisklikkaa kuvaa hiiren vasemmalla painikkeella, niin näet tekstit paremmin):

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Tainaan p. 050-3369 115 tai laita sähköpostia yhdistyksen sähköpostiin info@forssanseudunkvtuki.fi  mahd. pian, koska lippuvaraus joudutaan vahvistamaan jo tammikuussa! Olen itse nähnyt kyseisen musikaalin ja voin vilpittömästi sitä suositella! Musikaali ei kerro Elviksen elämästä, vaan tavallisten ihmisten elämästä, mutta taustalla soivat koko ajan Elviksen laulut… Eli näyttelijät puhuvat, laulavat ja tanssivat. Ja mitkä puvut ja lavasteet!!! Hienoa yhteistyötä kaikilta!

Ja sitten vielä su 26.11. klo 17 on yhdistyksen syyskokous Olonurkassa kera kahvitarjoilun.  Su 26.11. klo 10-16 olemme myymässä Lumilyhtyarpoja Luontomuseolla Kirjastotalossa. Tervetuloa!

Ja niihin toisiin myyjäisiin saa puolestaan tuoda arpavoittoja Olonurkkaan. Huom. vain uutta tavaraa, ei käytettyä…

Ja pikkujoulutkin Valkeaniemen Pirtillä la 9.12. klo 12 lähestyvät. Olethan muistanut jo ilmoittautua? Jos et vielä, tee se pikaisesti soittamalla Tainalle…

 

Vastaa