KESÄLLÄ TAPAHTUU! JA SYKSYLLÄKIN…

Hei, kesä on taas tullut ja sen myötä tukiyhdistyksen monet, jo perinteiksi muodostuneet kesätapahtumat kuten esimerkiksi

 • kesätanssit 10.6. klo 13-  Entun lavalla Humppilassa Marttilankulmantiellä. Jokisen eväät tahdittaa, tarjolla myös syötävää (tarjoilumaksu 2 €) ja hyvää seuraa! Voi tulla, vaikkei olisi ilmoittautunutkaan.
 • laavu Saaren kansanpuistossa to 15.6. illalla klo 17 Tammelassa: tuo mukanasi omat syötävät ja juotavat, kiitos!
 • Intti tutuksi –leiri Hämeenlinnassa 24.-25.8.2017. Intti tutuksi -leirit tarjoavat elämyksellisiä kokemuksia sekä mahdollisuuden tutustua maanpuolustus-toimintaan ja oppia turvallisuustaitoja. KVPS ja Maanpuolustuskoulutusyhdistys järjestävät kesäisin ja syksyisin Intti tutuksi -leirejä eri puolilla Suomea. Leirillä osallistujat voivat tutustua varusmiehen arkeen. Intti tutuksi -leirit kestävät kaksi tai kolme päivää. Leirit on tarkoitettu tukea tarvitseville naisille ja miehille. Leirillä osallistujat pääsevät tutustumaan monenlaisiin varusmiestaitoihin. Yhdessä harjoitellaan myös ensiaputaitoja. Yöpyminen puolijoukkueteltoissa maastossa tarjoaa osallistujille elämyksiä.  Kahden päivän leiri maksaa 80 euroa. Ruokailut ja yöpyminen sisältyvät maksuun. Leirille voi tarvittaessa osallistua yhdessä henkilökohtaisen avustajan kanssa. Avustajilta ei peritä osallistumismaksua.Hakuaika 1.-30.6.2017. Hakulomake verkossa: https://link.webropolsurveys.com/S/861312D0876CEB7D • Lisätietoa leireistä verkossa: http://www.kvps.fi/palvelut/intti-tutuksi-leirit  tai Petteri Kukkaniemi petteri.kukkaniemi@kvps.fi  puh. 0207 713 549.  Voi ilmoittautua siis suoraankin, mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä myös Tainaan. Jos ilmoittautumiset Tainan kautta, pitäisi ne olla hänellä jo 20.6.
 • vihtatalkoot ke 21.6. klo 15- Lähteenkorvien mökillä (Yösijantie 46, Tammela). Vihdakset Hannulasta, tarjottavat Lähteenkorvilta. Ota mukaan siis vain itsesi (ja vaikka naapurisi!) ja vihdantekovälineet! Eli ihan oikeasti on pulaa tekijöistä, rohkeasti siis vaan kaikki mukaan!
 • vihtojen myynti to 22.6. klo 9- marketeissa ja torilla. Myyjiä tarvitaan! Ota yhteys Tainaan, jos ehdit pariksi tunniksi auttamaan…
 • Vaahteramäen Eemeli  to 22.6. klo 18 Rauhaniemen kesäteatterissa Tammelassa. Tukiyhdistyksen jäsenille ilmainen. Huom. tärkeää: ilmoittautumiset Tainalle viim. pe 16.6.!
 • Pärnun matka ma-to 3.-6.7. Maksathan matkasi eräpäivään mennessä, kiitos!
 • uinti- ja saunapäivä Ruostejärven saunalla Tammelassa la 15.7. ja su 13.8. klo 11-19. Lähde tutustumaan uudistettuun saunaan!  Ota mukaan omat syötävät ja juotavat.

 • Samppalinnan kesäteatteriin Turkuun la 29.7. vielä muutama lippu vapaana. Jos ”Rakkauden autokorjaamo”  (esitys + edestakainen  matka yht. 38 €) kiinnostaa, ota yhteys Tainaan mahd. pian.
 • Monella tapaa tärkeä -tapahtuma Forssan torilla la 12.8. Tapahtuman yhdyshenkilönä Asta Jaakkola, jolle mm. halukkaaat esiintyjät voivat ilmoittautua.
 • kesäretki Helsinkiin 19.8.: Taina kaipaa lisää lähtijöitä…
 • Etelä-Hämeen tukipiirin järjestämä liikuntapäivä Eerikkilässä la 9.9. klo 10-14. Yleisurheilua, pieniä kisoja tai kolmi- tai viisiotteluita.  Osallistumismaksu 10 € sisältää osallistumisen päivän ohjelmaan ja ruokailuun. Avustajat ilmaiseksi. Ilm. Tainalle viim. pe 18.8.
 • Tukiliiton syyskonsertin tähtenä DIANDRA la 7.10. : liput jo varattavissa Tainalta, p. 050-3369 115.

Hyvää kesää ihan kaikille!

                                                            terveisin Kirsi-sihteeri

 

Vastaa