ÄKSÖN-SIRKUSPÄIVÄ 0-16 -VUOTIAILLE KEHITYSVAMMAISILLE

Three juggling balls. stock photoAlla olevista linkeistä saa lisätietoa su 13.3.2016 Hämeenlinnassa järjestettävästä ÄKSÖN-sirkuspäivästä 0-16 -vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen. Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, mutta osaan työpajoista mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten niihin kannattaa ilmoittautua mahd. pian osoitteessa  info@hmlkvtuki.net Lisätietoa myös Hämeenlinnan tukiyhdistyksen kotisivulta http://www.hmlkvtuki.net

Järjestämme tarvittaessa yhteiskuljetuksen/kimppakyytejä Forssasta tai lähiympäristöstä lähteville. Kuljetuksista kiinnostuneet, ottakaa yhteys p. 050-3369 115 tai info@forssanseudunkvtuki.fi  viim. 3.3.

Akson-ilmo_3         Aksonpaiva_4     ÄksönDisko_2

Sirkusteluterveisin Taina ja Kirsi

Vastaa