MARRASKUUN MUKAVIA JUTTUJA JA JOTAIN JO JOULUKUUSTAKIN

Nyt kun talvikin on tullut, on aika muistella mitä mukavaa tapahtui marraskuussa. Viikko sitten lauantaina yhteensä 24 naista osallistui Eveliina Nikkasen ja Essi Rantasen järjestämään Kauneus-iltapäivään Olonurkassa. Päivä oli osallistujille kovasti mieluinen: ihania hoitoja, hemmottelua, hyvää syötävää ja musiikkia ja rentoa oloa.  ”Lisää tällaista” toivottiin. Suuri kiitos siis Eveliina, Essi ja apulaiset, sponsorit ja Taina-tiskari ja -taustatuki !

Kiitos Tainalle, Matka-Merilälle, Liikennerajalalle ja sen kuljettajalle Jukalle myös hyvin järjestetystä ja toteutetusta Rakveren matkasta Pyhäinpäiväviikon-loppuna! Ja  meillä kaikilla oli niin mukavaa…

Muistathan myös, että yhdistyksemme syyskokous pidetään su 29.11. klo 17 Olonurkassa. Kahvitarjoilu. Olet tervetullut paikalle!

Nyt ajankohtaista:

Ilmoittautua Tainalle (p. 050-3369 115) Valkeaniemen Pirtillä 5.12. klo 12- pidettäviin pikkujouluihin, jos et ole sitä vielä tehnyt. Muista mainita myös mahdolliset erityisruokavaliot. Jos haluat paketin pukilta, ota mukaasi n. 5 euron arvoinen pikkupaketti.

Tuoda Olonurkkaan arpajaisvoittoja (uutta, käyttämätöntä tavaraa) ja ilmoittautua  Tainalle arpojen myyjäksi la-su 12.-13.12. Kartanokeskuksessa pidettäviin Salaman joulumyyjäisiin. Osallistumme ensi viikonloppuna eli la-su 28.-29.11. myös Kehräämön joulutorille,  jossa myymme Lumilyhtyarpoja. Tervetuloa ostoksille tai myymään sinnekin! Jos olet käytettävissä Kehräämön torille, ota yhteys Kirsiin (joko 040-4123 865 tai kirsi.vikman@hotmail.com).

Lumilyhtyarpoja vielä saatavana. Älä lahjoita turhaa krääsää, vaan anna hyödyllinen lahja, jossa hyviä suomalaisia palkintoja ja jolla samalla tuetaan yhdistyksemme toimintaa.

Vastaa