LUMILYHTYARVAT SAAPUNEET!

 

Lumilyhtyarvat ovat jälleen saapuneet. Arvan hinta on 6 €. Joka arvassa on kaksi pikapeliä + lisäarvonta, jos arpaan ei osunut voittoa. Voittoja on nyt enemmän kuin koskaan! Kannattaa siis osallistua, sillä jokaisesta meiltä ostetusta arvastahan jää tukiyhdistyksellemme puolet eli 3 €.

Ilmoitathan mahd. pian Kirsille (040-4123 865 tai kirsi.vikman@hotmail.com), jos haluat itse ostaa arvan/arpoja tai jos voit ottaa arpoja myös myyntiin. Alkusyksy on parasta myyntiaikaa, joten nyt kannattaa toimia. Arvoista saatava tuotto on meille tärkeää toimintarahaa, joten olethan mukana talkoissa.

Viime viikolla tuli myös tieto, että yhdistyksemme on voittanut toimintatonnin eli 1000 € (vastaa meillä 333 arvan myyntiä!!!) Lumilyhtyjä tilanneiden seurojen ja yhdistysten kesken suoritetussa arvonnassa. Hyvä me, arpaonni siis suosi meitä! Sitäkin ponnekkaammin yritämme nyt siis myös itse myydä Lumilyhtyjä, joten ota yhteyttä Kirsiin vaikka heti! Ensi lauantain konserttimatkalla Tampereelle myös arpoja myynnissä.

”Onnittelut Toimintatonnien voittajille

Toimintatonniarvonnan jatkoaika oli syksyn aloituksen kiitelty uudistus. Saimme käsiteltäväksemme muhkean nipun uusia arpatilauksia, joiden toimitus on pitänyt tiimimme koko viikon kiireisenä. Viisi voittajaa on nyt arvottu ja onnetar suosi tänä vuonna seuraavia tahoja:

  • Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
  • Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
  • Loviisan Jääkiekkoklubi / 04-05
  • Karstulan Kiva ry
  • Joensuun Kataja, voimistelu ”

Vastaa