TUNNE OIKEUTESI -KOULUTUS

Tunne oikeutesi -koulutus la 26.9. klo 12-16 Hämeenlinnassa Kumppanuustalon auditoriossa (Kirjastokatu 1, Hämeenlinna). Aiheina mm. palvelusuunnittelu ja -suunnitelmat, erityishuolto ja erityishuolto-ohjelma, henkilökohtainen apu ja tilapäishoito. Kouluttajana Tukiliiton aluekoordinaattori Salla Pyykkönen.

Koulutus on tarkoitettu kaikille kehitysvammaisten lasten, nuorten ja aikuisten etuuksista kiinnostuneille. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös verkkoluentona internetin kautta (osallistua voi tietokoneella, iPadilla tai puhelimella). Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan sähköpostiosoitteesi, johon toimitetaan verkkoluentolinkki ja osallistumisohjeet. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen osoitteeseen info@hmlkvtuki.net   Väliajalla kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen joko Tainalle p. 050-3369 115 viim. pe 18.9. tai suoraan Hämeenlinnaan info@hmlkvtuki.net  tai tekstiviestillä numeroon 050-3094 755 viim. ma 21.9.

Koulutuksen järjestää Hausjärven, Janakkalan, Riihimäen sekä Hämeenlinnan ja Forssan seudun Kehitysvammaisten Tukiyhdistykset yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa, RAY:n tukemana. TERVETULOA MUKAAN!

Vastaa