TÄRKEÄ TIEDOTE!

Hei!

Monet jäsenemme ja yhdistyksen tapahtumissa kävijät ihmettelevät, mm. miksi jäsenkirjeitä tai tiedotteita ei enää tule niin usein kuin muutama vuosi sitten tai että toimintaa on vähemmän kuin aikaisemmin.

Silloin kun yhdistyksellämme oli Olonurkka-projekti ja sen kautta rahoitus, yhdistyksellä oli palkattuja työntekijöitä toimistossa ja kerhojen vetäjinä. Näin ei ole enää, koska projekti päättyi pari vuotta sitten.

Nyt kaikki toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja vapaaehtoisten osallistumiseen niin toiminnan järjestämiseen kuin toiminnan rahoituksen järjestämiseenkin.  Yhdistyksen hallituksen jäsenet osallistuvat perinteisesti toiminnan järjestämiseen, mutta muistathan, että suuri osa yhdistyksen hallituksen jäsenistä käy työssä, osa vuorotyössä ja perheessä on vammainen lapsi, nuori tai aikuinen.

Yhdistys toivookin runsain mitoin vapaaehtoisia mukaan osallistumaan, varsinkin jäsenet ja läheiset. Yhdistys kaipaa tietysti kerhojen vetäjiä / ohjaajia, mutta myös ihmisiä toimistotöihin, tarjoilujen järjestämiseen ja tilojen siivoukseen. Voit ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin, yhteystiedot löydät kotisivuiltamme.

Joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina yhdistyksellä on nk. kuukausitapaaminen klo 17.00, voit tulla silloin Olonurkkaan (Pekolankatu 3), Forssa  ja ilmoittautua toimintaan mukaan. Kuukausitapaamisia ei ole kesällä.

 

 

SYYSTERVEISIN

sihteeri Leena

 

Vastaa