Yhdistys

Forssan Seudun Kehitysvammaisten tukiyhdistykseen kuuluu tällä hetkellä 200 jäsentä. Jäseninä on kehitysvammaisia, omaisia, läheisiä, alalla työskenteleviä tai muuten toiminnastamme kiinnostuneita. Tukiyhdistys on perustettu 1973.

Tavoitteemme on hyvä elämä kehitysvammaisille ihmisille sekä heidän perheilleen ja läheisilleen. Tavoitteenamme on vaikuttaa kansalaisiin ja päättäjiin siten, että he ymmärtäisivät kehitysvammaisten ja heidän perheidensä aseman ja tuen tarpeen.

Jäsenyhdistykset kuuluvat alueellisiin tukipiireihin, joita on 14. Kuulumme Etelä-Hämeen tukipiiriin, jonka kotipaikka on Hämeenlinna. Yhdistyksen jäsenenä olet samalla myös valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsen.

Yhdistys järjestää mm. kerhoja, koulutusta, retkiä, matkoja, yhdessäoloa. Kerran kuukaudessa talvikaudella (kuukauden viimeinen sunnuntai klo 17) on ns. kuukausitapaaminen. Siinä käsitellään ajankohtaisia asioita, niin tulevia kuin menneitäkin. Yhdistyksellä on oma viihtyisä tila ”Olonurkka”, joka sijaitsee osoitteessa Pekolankatu 3, Forssa.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään yhdistyksen jäseneksi, tai haluat tulla tekemään vapaaehtoistyötä kehitysvammaisten hyväksi, ota yhteyttä puheenjohtaja Taina Saariseen, puh 050 3369 115.

Koska toimintamme on täysin vapaaehtoisten henkilöiden varassa, yhdistykselle voi myös lahjoittaa varoja esim.  retkien ja leirien järjestämiseen, konserttien ja teatteriesitysten matkoihin tai kerhotoiminnan vetäjien palkkaukseen. Tilimme on Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry FI45 5025 0240 0117 91.