UINTI-JA SAUNAPÄIVÄ RUOSTEJÄRVEN SAUNALLA LA 30.7. KLO 12-19

Muistathan, että la 30.7. on tukiyhdistysväellä uinti- ja saunapäivä Ruostejärven leirikeskuksen saunalla klo 12-19. Ota mukaan uinti- ja saunomisvarusteet sekä omat eväät ja juomat! Aurinkohattu tai -lippiskin voi olla tarpeen… Tervetuloa viettämään yhteistä iltapäivää veden äärelle!

ISO KIITOS Laura Iso-Herttualle (os. Lindgren) ja apujoukoille hyvin järjestetystä Liikunta- ja elämyspäivästä to 21.7. Iso-Herttuan tilalla Liesjärvellä. Meillä osallistujilla oli tosi mukava ja aktiivinen päivä hienossa maalaisympäristössä. Kiitos kivasta ohjelmasta, hyvistä tarjoiluista ja ryhmämme kaikinpuolisesta huomioimisesta.

hevoset

ratsailla Viivi ja pallo melojat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viron Viims (Perniön-Salon tukiyhdistysväkeä samassa paikassa; oli kiva tutustua myös heihin), Tallinnan eläintarha (pääsimme erityisryhmänä sinne jopa ilmaiseksi!), näkötorni (upeita liitovarjoesityksiä!), Laulasmaa (tutustuimme lounaan yhteydessä hieman kylpyläalueeseenkin, muistutti Yyterin aluetta) ym. on myös nähty ja Naantalin kesä koettu sekä laavulla levähdetty. Kiitos kaikille mukanaolleille ja erityisesti tietysti Tainalle kaikista matka- ja retkijärjestelyistä ja huolenpidosta.

Marraskuun Pyhäinpäiväviikonlopun matkalle ihanaan Rakveren kylpylään ilmoittautuminen on muuten jo alkanut! Jos kiinnostaa, ota yhteyttä Tainaan (050-3369 115 tai tapahtumien yhteydessä). Hyvää kesän jatkoa kaikille!

P.S. Ai niin, muistattehan, että su 21.8.  Tammelan Mustialassa järjestettävään Eläinriehaan 0-16 -vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille ja heidän läheisilleen ilm. aika tämän kuun loppuun!!!

riippuliitäjäuimaritjälkiruoka Laulasmaalla

eläintarhassa 1

Vastaa